Gerrit JansenNumerologie Workshop

door Numeroloog Gerrit Jansen

 

Tijdens Numerologie workshop 1 kijken we vanuit de geboortedatum naar de missie in dit leven, het persoonlijke jaar/maand/week/dag voor het lopende jaar, bruggetallen, hoe ga je om met de ander. Via de naam kijken we naar uitstraling, fundament, je sleutel om uit een blokkade te komen, je ware IK, je bezieling. Verder is er ruim de gelegenheid om persoonlijke vragen inzake de numerologie te stellen.

Numerologie workshop 2 is bestemd voor de mensen die de workshop 1 hebben gevolgd en zich verder willen verdiepen. De “twee” staat in de numerologie ook voor verbinden. Getallen/cijfers die worden berekend zijn o.a. beroepsgetal, getal van diepste verlangen, de toren-Engelen, uitstraling en presentatie, riemgetal, balans-analyse wat betreft het fysieke, gevoel, mentaal en spiritueel.

Numerologie workshop 3 is bestemd voor die mensen die 1 en 2 hebben gevolgd. De “drie” staat voor het gevoel en daarom leer je tijdens deze workshop om je gevoel uit te spreken. Er wordt gewerkt met teams van 2 personen die elkaar leren invoelen om de numerologie vanuit het hart te kunnen duiden.

Tijdens Numerologie workshop 4 gaan we de basis even opfrissen, behandelt Gerrit nieuwe onderwerpen en kun je volop je vragen stellen over onderwerpen die je zou willen berekenen. (deze workshop is ontstaan op verzoek van vele deelnemers van eerdere workshops die honger hadden naar “meer”)


De workshops zullen gegeven worden door Gerrit Jansen uit Doetinchem. Gerrit is al jaren werkzaam als numeroloog en staat bekend om zijn humorvolle, heldere en directe manier van werken.

DATUM WORKSHOP LOCATIE
 Zondag 22 november 2015 – 8 plekken vrij  1  Doetinchem
 Zaterdag 12 december 2015 – 6 plekken vrij  1  Doetinchem
 Zaterdag 19 december 2015 – 5 plekken vrij  4  Doetinchem
Lees hier de inschrijfvoorwaarden

Algemene workshop info

Tijden: 

10.00 – 16.00 uur
Investering in jezelf: € 80,00 
incl. 21% BTW per workshop
Incl. koffie/thee, versnaperingen en opname van de workshop
Neem zelf je lunch mee!

Maximaal aantal deelnemers: 8 personen per groep
De workshops zullen plaats vinden bij voldoende deelname.
Nadat er voldoende deelnemers zijn om de workshop te laten doorgaan ontvang je een mail ter bevestiging met daarin de locatiegegevens en de factuur.

Herhalen workshop Numerologie

Het is nu mogelijk om een workshop numerologie tegen gereduceerd tarief te herhalen!
Heb je hier behoefte aan, dan kun je voor € 40,00 deelnemen, dat is 50% korting!

Opname

Gerrit zal tijdens de workshop veel persoonlijke informatie over jou geven aan de hand van de getallen.
Van de workshop wordt een opname gemaakt, deze krijg je na de workshop als download bestand toegestuurd, zodat je het thuis rustig kunt naluisteren en op je in laten werken. Let wel, er is geen garantie dat de opname ook zal lukken, voel je vrij om zelf opnames te maken.

Deelname is alleen gegarandeerd zodra de deelnamekosten voldaan zijn.

Je kunt ook een huiskamerbijeenkomst Numerologie door Gerrit Jansen bijwonen.